Laat het hart van jouw dochter harder slaan met deze meisjesbedden!

Veel jonge meisjes zijn dol op nieuwe spullen en nieuw speelgoed. Ze vinden het geweldig om nieuwe items voor hun kamer te zoeken en hun kamer te versieren met prachtige tekeningen en schilderijen. Een slaapkamer is voor veel kinderen hun veilige haven, dus het is dan ook extra fijn als ze zich op hun gemak en thuis voelen in hun eigen slaapkamer. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het kost best wel wat moeite en vergt ook wel wat geld om de droomkamer van ieder jong meisje te ontwerpen. Want, wat vinden kinderen van deze leeftijd nou leuk? Dieren, prinsessen en elfjes zijn onderwerpen die vaak de revue passeren. Maar, hoe voer je dit thema door in de meubels? En, dan vooral het belangrijkste van allemaal: wat voor meisjesbed kies je uit? Welke bedden vallen ongetwijfeld in de smaak? Dat lees je hier!

Een hoogslaper

Allereerst is het leuk om een hoogslaper als meisjesbed te kopen. Zo’n hoog bed is de droom van ieder jong kind. Daarnaast kan je ook heel goed experimenteren met dit type meisjesbed, omdat er veel ruimte onder het bed is. Zo kan je er een matras onderleggen met leuke bijpassende kussentje in een roze of paarse kleur. Hier kan jouw dochter dan met haar vriendinnen leuk spelen of even bijkomen van een drukke schooldag. Het ziet er heel gezellig en knus uit zo’n hoog bed met daaronder een zachte plek om uit te kunnen rusten. Vergeet geen trapje bij het bed te kopen, anders kan jouw dochter moeilijk in bed kruipen. Ook een rand is essentieel, want je wil niet het risico lopen dat jouw dochter uit bed valt.

Een laag bed

Een prinsessenbed is perfect voor elk meisje dat dol is op prinsessen en paleizen. Op deze manier kan jouw dochter zich even een ware prinses voelen. Op de televisie kijkt ze waarschijnlijk iedere middag naar een film waarin prachtige prinsessen en prinsen de hoofdrol spelen. Het is dan logisch dat jouw dochter zelf ook de hoofdrol wil spelen in haar eigen prinsessenfilm. Met een geweldig laag bed in de stijl van prinsen en prinsessen zit jij eigenlijk altijd goed. Koop dit bed bij Emob: de meubels van Emob zijn altijd hoge kwaliteit en gaan jaren mee!

Een speelhuisje

Als jouw dochter wat speelser en jongensachtiger is, dan kan je ook voor een uniseks bed in de vorm van een speelhuisje kiezen. Dit is een multifunctioneel bed dat je om kan bouwen tot een leuke speelplek. Als jouw dochter dus veel vrienden en vriendinnen heeft, dan is zo’n bed ideaal voor een middag speelplezier! De meubels van Emob doen het altijd goed.

Over de auteur

Scroll naar boven